8/11/07

El Sr. Jiao fa un cafè amb un amic


Si mai viatgeu a la Xina, us recomano de totes totes que us deixeu caure per alguna de les "petites" ciutats que hi ha a mig camí entre les grans capitals. Aquestes petites ciutats d'uns 6 milions d'habitants, mantenen encara un aire especial, antic, nostàlgic.
Si mai viatgeu a la Xina, us recomano que no us perdeu la visita a Pingyao.

Acrobàcies xineses


Una de les coses en què destaquen els xinesos (una de les bones) és la capacitat que tenen per a dominar els seu cos. I una proba d'això són les acrobàcies xineses. La darrera nit a Beijing vaig tenir la sort de poder gaudir d'un espectacle d'acrobàcies que em va deixar molt i molt sorprès. La flexibilitat, la resistència al dolor, l'equilibri, la destresa i tantes altres qualitats van quedar paleses durant l'espectacle.
Estic segur que durant els actes d'inauguració i clausura dels propers Jocs Olímpics, a Beijing, ens deleitaran sobradament amb aquesta disciplina. Valdrà la pena veure-ho.

6/11/07

5/11/07

El meu pare


4/11/07

Chema Madoz

Lluny de casa, sense possibilitat de publicar noves fotografies, he tingut temps per descobrir un fotògraf: en Chema Madoz. Un fotògraf que va més enllà de la realitat per construir realitats paral.leles realment fascinants. Aqui en teniu una mostra.


Us convido a que visiteu la seva pàgina web: www.chemamadoz.com