2/8/07

Peus (3)

Informació adicional: el peu gran és un 49!!!!

1/8/07

Els objectes ens parlen (4)


En aquest cas, la copa de cava no explica tantes coses com m'agradaria. És evident que es tracta d'una cel·lebració, fins i tot es pot endevinar un casament... Però no és un casament qualsevol. És el casament de la meva germana amb un dels meus millors amics. Un enllàç que em va fer doblement feliç. A vosaltres dos us la dedico.

Peus (2)

Veig que aquest blog comença amb bon peu...
...aquesta està dedicada al meu amic Nicolas.

Els objectes ens parlen (3)



Un altre exemple de la col·lecció...

Peus


Els peus... no sé què tenen però m'agraden els peus. I també, al igual que els objectes, a vegades ens poden explicar més coses de les que es veuen.

31/7/07

Els objectes ens parlen (2)



Estic molt content d'haver-me decidit a fer un blog. Portava molt de temps donant-li voltes i avui, finalment, m'hi he posat. UN GOT DE LLET va ser una de les meves primeres fotografies que vaig fer amb una mica de deteniment i per tant m'ha semblat molt oportú posar aquest títol al blog, ja que és el meu punt de partida en el món de la fotografia.


I per començar, us ensenyo dues imatges on els objectes treuen el protagonisme a les persones, i on els objectes ens expliquen moltes coses sobre les persones desenfocades del darrera. És el meu primer projecte fotogràfic i, si més no, a mi em desperta l'imaginació...

Els objectes ens parlen


A vegades els objectes ens parlen i ens expliquen moltes coses...